044 749 30 85

Yritys

Pitopalvelumme valmistaa yksilölliset ja maukkaat tarjottavat kaikenlaisiin juhliisi. Onnistuneissa juhlissa viihtyvät kaikki, myös sinä itse. Kun käytät pitopalveluamme, juhlien järjestäminen on helppoa ja voit keskittyä kokonaan vieraittesi seuraan, kun tiedät ruuan olevan hyvää ja tarjoilun pelaavan.

Vaihtoehtoja löytyy juhlavasta menusta yksinkertaiseen kahvitarjoiluun. Perinteisen karjalaisen pitopöydän lisäksi voit tarjota vieraillesi vaikkapa possunfileetä, pippurihärkää tai kreikkalaista lohta. Valmistamme myös erikoisruokavaliota noudattaville maukkaat annokset. Erilaisia ruokalistoja on useita, lisäksi meillä on erikseen hää- ja jouluruokalistat. Kaikkiin listoihin voi tehdä muutoksia ja toki voimme suunnitella tilaisuuteen aivan omankin ruokalistan toiveittesi mukaan. Soittamalla tai käymällä liikkeessämme pääset tutustumaan eri vaihtoehtoihin.


Pitopalvelumme toimii täyden palvelun periaatteella: kun annat järjestelyt hoidettavaksemme saat kaiken samassa paketissa. Ruuat, tarjoilut, servetit, kukkakoristelut, tarvittaessa astiat ja pöytäliinatkin. Toki on myös mahdollista tilata ruuat ilman tarjoiluakin tai vaikkapa vain yksi täytekakku. Soita ja kysy lisää!

Lounasajat: 10:30 - 13:00

Aina tuoretta

Laatu on meille tärkeää ja panostamme raaka-aineisiin: aina tuoretta ja maukasta!

Varaa 044 749 30 85

Autamme teitä kaiken kokoisissa tilaisuuksissa, tarvitsette sitten catering- palvelun neljälle tai sadalle henkilölle!

ATERIAPALVELU

Kuljetamme tilauksesta lounaan kotiin tai työpaikalle! soita ja tilaa puh. 044 749 30 85